U automobilskoj industriji od presudnog su značaja rešenja za pakovanje koja pružaju vrhunsku zaštitu robe i delova visoke vrednosti. Od motora do sitnih mehaničkih elemenata i dekorativnih predmeta unutrašnjosti, proizvodnja vozila zahteva hiljade različitih komponenti. S’toga ne treba da iznenađuje da industrija vozila čini preko 40% celokupne industrijske i transportne ambalaže koja je potrebna širom sveta.

Visokoglobalizovana industrija vozila koristi napredne tokove proizvodnje, razvoja i logistike, ali njihova složenost zahteva raznovrsne ambalažne materijale. Bez pravih rešenja za pakovanje, delovi vozila mogu se oštetiti tokom otpreme, a troškovi prevoza mogli bi izaći iz kontrole. Sa VAPOLI PPŠ ambalažom pomažemo preduzećima da naprave prilagođena rešenja za pakovanje i delove vozila kako bi zaštitili proizvode, a istovremeno smanjili troškove.

Asortiman VAPOLI PPŠ ambalaže dizajniran je tako da obezbedi potrebnu izdržljivost I zaštitu u skladu sa fizičkim zahtevima vašeg lanca snabdevanja.

SEPARATORI/GNEZDA

KUTIJE

Obilazni put bb, 14000 Valjevo
Srbija

+381 (0)14 35 11 245
+381 (0)14 35 11 249

Radno vreme: 07 - 15h

office@vapoli.rs

Latitude: 44.257318
Longitude: 19.914957

    

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa