Kompanija Vapoli d.o.o. iz Valjeva (Srbija) je osnovana 2011. godine. Naš osnovni cilj, bio je, da odgovorimo rastućoj potražnji za PS pločama za termoformiranje na tržištu rashladnih uređaja i frižiderske industrije.

Vapoli d.o.o. je danas moderna fabrika koja poseduje linije za automatsku ekstruziju punih ploča od PS, ABS, HDPE, PP punih, kao i ekstruziju PP šupljih ploča.

Vapoli- ploče proizvedene za najviše zahteve!

Fokus kompanije je oduvek bio usmeren na razvoj novih tržišta i angažovanje najboljeg profesionalnog kadra, investicije u najnoviju proizvodnu opremu i laboratorijske tehnologije kao i proširenje načina primena naših proizvoda.

Ovim pristupom naša kompanija je postala respektabilni proizvođač na tržištu polimernih ploča.

Osnovna delatnost kompanije Vapoli je ekstruzija PS i ABS ploča za termoformiranje, koje svoju primenu nalaze u industriji rashladnih uređaja za unutrašnje obloge i vrata frižidera i zamrzivača.

Vapoli d.o.o. je jedina kompanija u regionu CEFTA, koja proizvodi PP šuplje (valovite – rebraste) ploče, koje imaju primenu u idustriji pakovanja, grafičkoj i reklamnoj industriji, građevinskoj industriji kao i u agrarnoj i prehrambenoj industriji.

Kompanija Vapoli d.o.o. je uvek spremna za saradnju i kreiranje dugoročnih partnerstava u obostranom interesu.

Obilazni put bb, 14000 Valjevo
Srbija

+381 (0)14 35 11 245
+381 (0)14 35 11 249

Radno vreme: 07 - 15h

office@vapoli.rs

Latitude: 44.257318
Longitude: 19.914957

    

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa